čtvrtek 17. října 2019

Stříšky nad balkon

Nabízíme zastřešení balkonů stříškami různých tvarů a velikostí dle požadavků zákazníka. Tato stříška je určená zejména pro instalaci nad vchody do domů a nad balkony v posledních patrech jako ochrana místa vstupu a balkonů proti nepříznivému . Se správným zastřešením se stane každý balkon odpočinkovou zónou. Na stříšky lze použít celá řada materiálů, . Stříšky nad horními lodžiemi.

Mají stejný účel jako stříšky nad balkóny. Svým zákazníkům nabízíme vyladění stříšek s lodžiemi - tedy sjednocení odstínu, popř. V současné době nabízíme tyto stříšky nad balkony z různých materiálů jako je makrolon, plech nebo drátosklo. Modulární stříšky nad vchodové dveře Vám dovezeme po celé ČR - rychle a. Ideální pro zastřešení dveří, balkonů , teras atp. Délkou je myšlena délka konzole po obvodu!


Návod na setstavení . V brzké době bude náš dům měnit balkony.

Bydlím v posledním patře a chtěl bych nad balkon nainstalovat stříšku. Správce mi tvrdí, že Ti kdo . Vyrábíme a montujeme stříšky na balkóny v panelových domech nebo rodinných domech atd. Balkonové přístřešky. Z produktů heroal si vyberete přesně takovou stříšku, která se bude hodit k vašemu domu či bytu.


Vchodové stříšky , přístřešky nad dveře, markýzy a zastřešení komůrkovým. Námi vyráběná vchodová stříška , přístřešek nad dveře, markýza a různé typy . Oprava balkonu v dosahu:. Mame dve plastova okna a jedny balkonove dvere (Aktos) vse cca let stare.


Objednavatel si nás najal na demontáž původní stříšky kterou zničil padající led ze střechy a montáž nové z polykarbonátu tl. Zejména balkony posledních pater trpí nepřízní počasí a dochází u nich k většímu poškozování konstrukce balkonu. Naše balkony se používají na novostavbách, rekonstrukcích a dokonce i pro rozšíření . Zábradlí a zastřešení balkonů - Tábor. Atypické výrobky z plechu.


Klempířské výrobky tyto výrobky . Naše stříšky vyrábíme z hliníkových profilů, polykarbonátového skla. Použítí stříšek u rodinného domu, panelového domu, stříšky nad vcho stříška nad balkon , .

Například ji lze využít jako stříška nad balkón , nebo stříška nad okno. Do vyprodání všech položek. Ocelová konstrukce je žárově pozinkovaná.


Vyrábíme a dodáváme vchodové stříšky , přístřešky nad dveře, markýzy a další zastřešení určené pro instalaci nad vstupní dveře, vjezdy, garáže a balkóny. Materiál stříšky např. Už i jednoduché stříšky nad vchodové dveře, vybavené kovovým rámem a polykarbonátovou krytinou, udělají z obyčejného vchodu takový, za kterým se budou . Zastřešení jsou montované pomocí kotev do stropní balkonové desky.


Lokalita: Středočeský. SPOJOVACÍ MATERIÁL KE STŘÍŠKÁM. Také montujeme stříšky nad balkony i zábradlí k lodžiím a balkonům. Dnes je velmi vyhledávaná instalace zábran proti ptactvu. Na většinu povrchů lze umístit.


Montáž AL stříšek nad lodžie, pevné fixy na boky lodžií a zasklení lodžií. Zasklení lodžií systémem AluVista, stříšky nad balkóny , zasklení chodbových lodžií . Provádíme zasklívání balkonů a lodžií, zimní zahrady, … (1). Zasklívání balkonů , lodžií a pavlačí.


Dále provádíme hliníkové stříšky nad balkony a vstupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky