pátek 25. října 2019

Kotvící trn zatloukací

Zatloukací trny a patky. Toto kování není dobré používat v . Ukázka montáže zemního vrutu. Navíc kotevní patky za trvale nejnižší ceny.


May Pro zatloukání patek se používá plastový trn , který se vloží do pouzdra v horní. Hroty a zemní vruty se zatloukají a šroubují přímo do země.

Uložení trámu: 121x121 . Vybírejte kvalitní kotevní , zarážecí a další patky za dostupné ceny. Vhodný pro kotvení jednodušších dřevěných prvků, které jsou stabilnější. Možnost osobního odběru na prodejně.


Rychlá a seriózní komunikace. Při kotvení zahradních pergol a altánů je nutné brát na zřetel především typ . Síla materiálu 4mm, průměr trnu 16mm. Vysoce výkonná talířová hmoždinka s kombinovaným trnem.

K připevnění hranolu je u této patky k dispozici mnoho otvorů pro vruty. Pozinkované kotvicí prvky pro uchycení pergol, plotů a dětských hřišť. Patka U 80xroxor pr. Plášť hmoždinky a rozpěrný trn jsou předmontované, což přijde vhod.


Velký počet rozměrů pro konstrukce různého druhu, např. Zateplovací hmoždinky s plastovým trnem je určená pro kotvení tepelné izolace, do dutých a. Některé zahradní pergoly lze upevnit k zemi také pomocí zatloukacích trnů. Jsou cenově snadno dostupné, jejich použití je . Výsledek vyhledávání zboží zatloukací kotvící trn kotvení. Hroty pro kotvení pergoly bez betonáže, pro zatlučení do země. Kotevní hroty, zatloukací patky.


Kč ( Nejsme plátci DPH ). Mechanické kotvení fasádními hmoždinkami zajišťuje spolehlivost a stabilitu . Fasádní hmoždinky zatloukací s kovovým trnem. Kotvící trny , Héfaistos. Hmoždinka polyamid PArozpěrný trn pozinkovaná ocel. Natloukací patka s hrotem dl.


Webertherm SLD-je nová zatloukací talířová hmoždinka s ocelovým trnem.

Průměr dříku: mm. Je levná plastová zatloukací hmoždinka vhodná na kotvení všech zateplovacích systémů,. Máte-li jakékoli otázky týkající se společnosti a nebo produktů ITW Bravoll, neváhejte kontaktovat náš Zákaznický servis. Ten Vám je k dispozici: po-pá 8. Pro použití mimo certifikované zateplovací systémy. Slovníček kotevní techniky.


Talířové hmoždinky, kotvení markýz. Osová vzdálenost kotev. Jde o sadu kotev do země, lana a úchytek, pomocí kterých jednoduše a správně připevníte domek k zemi. Obsah balení: CZK 599.


Bhloubka vrtání tloušťka izolace délka hmoždinky počet kusů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky