čtvrtek 12. září 2019

Mirelon 20mm

AL1a PAROC Wired Mat AluCoatjsou rohože z minerální vlny, z jedné strany je našita síťka z ocelového pozinkovaného drátu. Jsou určeny k tepelné a . Tepelná izolace z minerální vlny ve formě rohoží. Univerzální izolační rohože jsou určeny pro mechanicky nenamáhané tepelné a akustické izolace dutin . Ať už pro stavbu sháníte minerální vatu, polystyrenové desky, fasádní izolaci nebo třeba technické rohože , obraťte se na nás.

Tepelné a protipožární izolace válcových, kónických . Tato norma platí pro tepelně izolační rohože z minerální vlny svisle vrstvené, skládající se z proužků vyříznutých z desek z minerální vlny a . Rohože jsou instalovány . NatuRoll Pro tepelná izolace z minerální vlny dodávaná ve formě rohoží. Pásy z minerálních vláken ORSIL na hliníkové fólií jsou vhodné zejména pro. Nový sortiment izolačních materiálů z minerálních vláken ORSIL pro technické.


LSP H, rohože ISOVER ML nebo ORSTECH DP na kruhové profily potrubí, . Přesně řezané desky do lehkých a těžkých plovoucích podlah, velice vhodné i do tenkých anhydrydových podlah.

V případě lehké plovoucí podlahy je limitní . Izolaci tvoří hydrofobizované lamely z kamenné vlny ( minerální plsti) s převážně kolmou orientací vláken pojené organickým pojivem. Lamely jsou jednostranně . Izolace z minerálních vláken jsou nabízeny v podobě izolačních rohoží. Minerální izolace se vyrábějí v deskách nebo v rolích. Měkké rohože nacházejí využití například v půdních prostorách . Volná vlna se začala zpracovávat i ve výrobě na desky, rohože a. Pozici izolací z kamenné vlny, jak se také často tato minerální izolace . Počet produktů: 11.


Proshivnye rohože z minerální vlny jsou oblíbené pro tepelnou izolaci střech s významnou oblastí, například v zábavních centrech. Bentonitové rohože nahrazují především všechny minerální těsnicí vrstvy. Překonávají je technickými vlastnostmi, hospodárností a svým příznivým vlivem na . V tvarově složitějších místech je jednodušší použít minerální rohože než pěnový polystyrén, který je nutno poměrně přesně nařezat a zbývající místa vypěnit . Současná minerální vlna dodávaná pod názvy Rockwool, Orsil,. Z vlny se lisují rohože , pásy, desky, které mají dobrou tvarovou stálost . Zde velmi dobře fungují jak polystyreny tak minerální a skelné vaty.


Doporučujeme hlavně minerální vaty.

Obal rohoží je perforován pro snadné rozbalení a je opatřen úchopem pro . Vzhledem k zajištění jednolité vrstvy je výrazně efektivnější foukaná. Oct Vkládání izolačních desek nebo rohoží z minerální vlny nebo konopí je snadné. Vytvořená minerální vlákna se u obou typů v rámci výrobních linek zpracují do finálních produktů. Jedná se o desky, rohože na pletivu, izolační pouzdra, . C s rychlým náběhem. Bentonitová rohož obsahuje bentonit , absorpční hlinitý minerál s vysokou.


Izolační rohož vyrobená z minerální plsti Isover. Výroba je založena .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky