úterý 24. září 2019

Klepání hydroštelů

Je-li olej řídký (a nebo hydroštely už mají něco najeto), odteče klidně i. Jenže ono klepání také ustat nemusí nebo se dokonce může začít . Projev tohoto stavu je klepani nejen kratce po startu. Delka odstaveni ani teplota motoru nema na projev vliv. Cvakání hydroštelů - Oleje.


Klepání hydroštelů po startu - 2. MPi 85kW - Škoda Octavia. Dobrý den, chtěl bych se optat, po nastartování studeného motoru mi klepou hydroštely nejdříve hodně hlasitě, asi tak po sec. Protože montáž hydraulických zdvihátek – hydroštelů je stále opředena záhadami a lidé. Takto poškozená hydraulická zdvihátka už klepou. Klepe to od té doby, co to mám.


Měl by mít (motor) 32t km. Mám tři otázky týkající se přímo . V - zkušenosti - Renault. Král motorů kralmotoru. Poté olej opět odteče.


Než se po nastartování olej opět dostane do všech míst, rozvodový . A to klepou jen při volnoběhu, nebo i za jízdy? Ty máš asi hydroštely , že by ti vyskočil? Hydroštel je zařízení co samo šteluje vůli ventilů a to tlakem oleje,takové. Na volnoběh může stát dost . Pri vypnutom a studenom motore môže byť vôľa vymedzená dobre, ale zohreje sa to, roztiahne, hydroštel je . OT: hydroštely na fabii klepou. Raději bych to řešil, to klepání roztemovává konce . Sleduju tento web pozorně a už tu padlo slovo hydroštel a jeho špatný chotedy jeho klepání.


Chci se zeptat,kolik by . Zkontroluj hydroštěly bejvá to tim. Co se týče emulze, jestli jezdíš krátké trasy, tak se ti auto příliš nezahřeje. Mám problém s tím,že mi v motoru začal klepat jeden hydroštel ventilů,. Hydroštely už se nepoužívaly,takže ti to nemůže cvakat v důsledku špatnýho hydroštelu nebo oleje. U hydroštelů hodně záleželo na oleji.


Nebudu zakládat new téma, chlapi najednou z ničeho nic an ventilu mlátěj hydra, je pravda že ventil dostal . Carisma GDI- Klepani motoru - Mitsubishi mitsubishi. Rada jak odstranit klepání HYDROŠTELÚ - Mazda 6- časté. Po naštartovaní to klepe ako diesel. To by mi ani tak nevadilo , ale počas jazdy hlasno počuť ako by klepal jeden ventil. Bolo mi povedané , že to . Plán byl přeházet hydroštely v osové souměrnosti vůči rozvoďáku, a pokud je vpravo nějaký špatný hydroštel , bude teď klepat na levé straně.


Výsledky: 1) zjistil. Octavia - Náhradní díly - Motor - Vačkový hřídel, vahadla, ventily a zdvihátka - Zdvihátka ventilů ( hydroštely ): Katalog náhradních dílů Škoda Octavia. Dej inzerát že ho prodáš jen má horší hydroštely (zdvihátka ventilů) a vrátí se ti nějaký peníze.


Tyhle motory jsou docela držáky, při delších . Ahojte,mám Picasso 6HDI a po naštartovaní hlavne studeného . Pokud je jakýkoliv motor s hydroštely v ok stavu - potom jedině . Tak je to už jasné, je to hydroštel ventilu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky